Grote partij drugs aangetroffen bij transportbedrijf in Rijssen 

© News United / Jan Willem Klein Horstman

De politie is dinsdagavond met zwaar bewapende agenten bedrijfspanden aan de Ambachtsstraat in Rijssen binnengevallen. Ze drongen onder andere een bedrijfsloods van een transportbedrijf binnen. Bij de actie is een grote hoeveelheid harddrugs aangetroffen. Er is nog niemand aangehouden.

De drugs waren volgens de politie verstopt in een lading die stond opgeslagen bij het transportbedrijf. De recherche van de politie is een onderzoek gestart. De partij drugs is in beslag genomen en vernietigd. De politie onderzoekt de herkomst van de harddrugs.

Zwaarbewapende agenten

Aan de vondst ging een grote politieactie vooraf die dinsdagavond al begon in Rijssen. Zwaarbewapende agenten liepen het pand in en uit. Een woordvoerder van het bedrijf kon niet zeggen wat er aan de hand was. „Ik kan daar op dit moment niets over zeggen.” 

Het transportbedrijf heeft aan de Ambachtsstraat meerdere loodsen. Een deel daarvan zouden ze verhuren aan andere bedrijven voor onder meer opslag.  Het industrieterrein in Rijssen is woensdagochtend afgezet voor alle verkeer, maar inmiddels is het terrein weer vrijgegeven. De politieactie is gaande sinds ongeveer dinsdagavond 18.00 uur. 

©News United / Jan Willem Klein Horstman
Total
1
Shares

Geef een reactie

Previous Post

Flinke schade na aanrijding in Amersfoort

Next Post

Flinke schade na keukenbrand, één persoon raakt gewond Lelystad

Related Posts
Total
1
Share
×
Chat openen
1
•Tip de redactie
Heeft u een nieuwstip of vraag voor de redactie? Typ uw bericht: