Zoekactie naar verdachte op omafiets in Lelystad

Foto : HarmjanPetersen/HJPMedia.nl

De politie zoekt met man en macht naar een verdachte van een misdrijf bij het natuurgebied de Oostvaardersplassen. Wat zich daar precies heeft voorgedaan, is nog in nevelen gehuld, maar de politie neemt de zaak hoog op.

Het incident vond rond 18.10 uur plaats aan de Artemisweg in Lelystad, bij een industrieterrein aan de rand van de Oostvaardersplassen, vlak bij de A6. Wat er precies is gebeurd, wil de politie niet zeggen.

De politie doet een beroep op burgers. Die moeten uitkijken naar een blanke vijftiger met grijs stekelhaar, die een gemiddelde lengte heeft en een spijkerbroek draagt met blauwe riem, en een donker Nike-vest met witte letters.

„De verdachte is weggefietst met de omafiets van het slachtoffer, met grijze fietstassen”, aldus de politie. „Dat is zeker een detail waar mensen op kunnen letten. Omdat de melding is gedaan in het buitengebied, en vrij snel, hebben we er alles aan gedaan om hem meteen op te sporen. Daar ligt de focus nu op.”

Eerder vandaag maakte de politie in Flevoland bekend dat in de Lage Vaart het lichaam van een man gevonden is. De dode man werd zaterdag al gevonden, maar de politie vroeg vandaag om hulp. De Artemisweg ligt ook aan de Lage Vaart, maar de beide zaken hebben absoluut niets met elkaar te maken, benadrukt de politie.

De politiehelikopter landen kort op een veld nabij de Breedenbrug in Lelystad. Foto : HarmjanPetersen/HJPMedia.nl
Total
0
Shares

Geef een reactie

Previous Post

Vissers vinden dode man in water bij Lelystad

Next Post

Sporenonderzoek in bos Lelystad

Related Posts
Total
0
Share
×
Chat openen
1
•Tip de redactie
Heeft u een nieuwstip of vraag voor de redactie? Typ uw bericht: