Vrachtwagen raakt van de snelweg bij Nijkerk, Chauffeur gewond

Op de A28 bij Nijkerk heeft woensdag op donderdagnacht een ongeval plaats gevonden. Hierbij is de vrachtwagenchauffeur ernstig gewond geraakt. 

De chauffeur is om onduidelijke reden de macht over het stuur verloren en is via de berm, hard geschampt langs een pijler voor matrixborden en is tegen de geluidswal tot stilstand gekomen. De vrachtwagen raakte door het ongeval total-loss. De vooruit werd compleet verbrijzeld, de zijkant van de wagen werd opengereten.

Wagen opengereten

Brandweer, ambulance en politie waren snel ter plaatse om hulp te verlenen. Een opgeroepen traumahelikopter is boven de locatie afgemeld. 

De zijkant van de wagen was opengereten door het contact met de pijler. De chauffeur was daardoor redelijk snel te bevrijden.

Nadat er een eerste behandeling plaatst heeft gevonden in de ambulance is de man met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Door het late tijdstip heeft het verkeer op de A28 minimaal hinder ondervonden.

Een achter de vrachtwagen rijdende auto raakte door brokstukken beschadigd deze is afgesleept door een bergingsvoertuig.

©DamianRuitenga
Total
0
Shares

Geef een reactie

Previous Post

Zonnepanelen vatten vlam op dak van woning in Nijkerk

Next Post

Grote politie-inzet op vakantiepark in Voorthuizen

Related Posts
Total
0
Share
×
Chat openen
1
•Tip de redactie
Heeft u een nieuwstip of vraag voor de redactie? Typ uw bericht: