Video | Vrachtwagen met auto’s gekanteld op de A1

Holten – Een vrachtwagen die vanmorgen op een botsabsorber reed, daarna kantelde en door de vangrail schoof heeft voor een flinke ravage gezorgd. De chauffeur raakte gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. De art en ernst van het letsel zijn niet bekend. De ravage is enorm. De autotransporten geladen met personenauto’s lag dwars over de A1. Hierdoor raakte de A1 tijdelijk volledig geblokkeerd. Inmiddels is de berging in volle gang. Het baanvak van Deventer richting Hengelo is inmiddels gedeeltelijk vrijgegeven. Het verkeer kan met gepaste snelheid over een rijbaan het ongeluk passeren. De berging en het herstel zal nog geruime tijd vergen. Bijgaand Drone foto’s, korte videoshots volgen straks. Beeld is gemaakt door gecertificeerde dronepiloot. videobeelden in meegeleverde WeTransferlink of op uw FTP

Holten- de hulpdiensten zijn zaterdagochtend 24 april omstreeks 08:29 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de A1.

Ter plaatse bleek er een vrachtwagen met auto’s te zijn gekanteld en daarbij dwars door de vangrail gegaan.
Bij het ongeval is de chauffeur van de vrachtwagen gewond geraakt. Na behandeling ter plaatse, is deze met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Door het ongeval ontstaan er lange files. De A1 is volledig afgesloten in de richting van Amsterdam.

Het verkeer in de richting van Hengelo, wordt door de politie voorzichtig via de berm begeleid.

Hierbij zijn meerdere bekeuringen uitgeschreven, omdat automobilisten aan het filmen/fotograferen waren bij het passeren.

Mogelijk is het ongeval ontstaan doordat de chauffeur een botsabsorder over het hoofd heeft gezien.Total
1
Shares

Geef een reactie

Previous Post

Brandweer rukt met groot materiaal uit naar bosbrand in Voorthuizen

Next Post

Video | Motorrijder gewond bij aanrijding, geen treinverkeer in Nunspeet

Related Posts
Total
1
Share
×
Chat openen
1
•Tip de redactie
Heeft u een nieuwstip of vraag voor de redactie? Typ uw bericht: