Vissers vinden dode man in water bij Lelystad

Vissers in Lelystad hebben zaterdagochtend het lichaam van een dode man gevonden in het water. Hij lag in de Lage Vaart aan de kant van de Oostvaardersplassen.

De man werd zaterdagmiddag rond 11.46 aangetroffen. De politie doet nog onderzoek naar zijn identiteit. Over zijn doodsoorzaak is nog niets bekend. Toen de man werd gevonden lag hij al twee tot drie dagen in het water, zo bleek volgens de politie uit onderzoek.

De politie hoopt dat getuigen bij het onderzoek kunnen helpen. Wellicht dat die de afgelopen week iets opvallends hebben gezien bij de Lage Vaart of in de omgeving van Hajé hotelrestaurant De Aalscholver. Eerder heeft de politie met mensen in de omgeving gesproken, maar dit heeft niet geleid tot het identificeren van het slachtoffer.

Het gaat om een man van tussen de 25 en 35 jaar oud met blanke huidskleur. Hij had een normaal tot enigszins fors postuur en was zo’n 1,85 meter lang. De man had kort stekelhaar met de zijkanten opgeschoren en een licht baardje en een snorretje. Hij droeg een grijze hoodie met de stad New York erop, een zwarte joggingsbroek en blauw-witte Adidas-schoenen.

Total
0
Shares

Geef een reactie

Previous Post

Politie pakt man met blauwe flitsers in Lunteren

Next Post

Zoekactie naar verdachte op omafiets in Lelystad

Related Posts
Total
0
Share
×
Chat openen
1
•Tip de redactie
Heeft u een nieuwstip of vraag voor de redactie? Typ uw bericht: