[VIDEO] Lichaam gevonden in Harderwijk

Aan de Marie Curiestraat in Harderwijk is donderdagmiddag een lichaam gevonden. De politie doet op dit moment onderzoek naar de doodsoorzaak.

Het lichaam is eerder deze middag gevonden in het havengebied. De omgeving van de weg is afgezet. Onder welke omstandigheden de vondst is gedaan kan een woordvoerder van de politie op dit moment niet zeggen. Ook is nog niet duidelijk wat er is gebeurd.

Een woordvoerder van de politie meldt dat het lichaam op een boot is gevonden. Verder kan hij nog weinig melden over wat er heeft plaatsgevonden en houdt hij nog alle opties open: ,,Suïcide is niet op basis van het eerste onderzoek vastgesteld.” De politie is nog bezig met een onderzoek.

De hulpdiensten werden rond kwart voor vier opgeroepen. De brandweer van Harderwijk kwam ter plaatsen om metingen te verrichten maar troffen geen gevaarlijke waarderen aan.

Donderdagavond rond 19 uur is er aan de Marie Curiestraat in Harderwijk niets meer te zetten. De afzetting van het terrein is verwijderd en hulpdiensten zijn niet meer ter plaatse.

VIDEO :

De politie verricht onderzoeken naar de doodsoorzaak van de persoon ©DamianRuitenga
Total
0
Shares

Geef een reactie

Previous Post

Sneeuwoverlast leid tot meerdere incidenten

Next Post

zoveelste ongeval op kruising Ermelo

Related Posts
Total
0
Share
×
Chat openen
1
•Tip de redactie
Heeft u een nieuwstip of vraag voor de redactie? Typ uw bericht: