Update : Bijrijder (18) overleden na ernstig ongeval in Nijkerk, bestuurder zwaargewond

Bijrijder (18) overleden na ernstig ongeval in Nijkerk, bestuurder zwaargewond
Foto : Alfred Ruitenga / News United

Een auto is vannacht in Nijkerk tegen een boom gereden. De twee 18-jarige inzittenden uit Harskamp zijn door de hulpdiensten uit het voertuig gehaald en zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht. De bijrijder is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden.

Het ongeluk vond tegen 01.00 uur plaats langs de Barneveldseweg. (N301). De bestuurder was door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur verloren en eindigde met de auto in een greppel tegen een boom. De auto kwam verticaal tot stilstand. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse, waaronder twee traumahelikopters.

Beide slachtoffers zijn 18 jaar oud en komen uit Harskamp.

De brandweer zette een hydraulische schaar in om de auto open te knippen en zette de auto weer met alle vier de wielen op de grond. De beide inzittenden zijn naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed de bijrijder later op de dag aan zijn verwondingen.

De afdeling verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie kwam ter plaatse voor onderzoek naar het ongeluk. De N301 was vanwege de hulpverlening, onderzoek en bergingswerkzaamheden meerdere uren afgesloten.

Total
0
Shares

Geef een reactie

Previous Post
Drie inbrekers snel gepakt tussen Almere en Lelystad

Drie inbrekers snel gepakt tussen Almere en Lelystad

Next Post

Personenauto beland op zijn dak op de N302 Harderwijk

Related Posts
Total
0
Share
×
Chat openen
1
•Tip de redactie
Heeft u een nieuwstip of vraag voor de redactie? Typ uw bericht: