Twee gewonden bij ernstig ongeluk op N304 tussen Ugchelen en Hoenderloo

Op de Otterloseweg (N304) tussen Ugchelen en Hoenderloo is vanmiddag een zeer ernstig ongeluk gebeurd met drie auto’s. Zeker twee mensen raakten gewond, waarvan er één gereanimeerd werd. De weg is dicht. 

Het ongeluk gebeurde nabij de kruising van de N304 met de Ossenweg. Door nog onbekende oorzaak reden twee auto’s op elkaar. De ene auto (een Ford) raakte daarbij de ander (een Fiat) hard aan de zijkant. Een derde auto, een Seat, reed vervolgens vermoedelijk achterop de Ford.

Bij het ongeluk vielen zeker twee gewonden. Een vrouwelijke inzittende van een van de auto’s werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een inzittende van de Fiat werd eerst door hulpdiensten gereanimeerd en vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een traumahelikopter werd nog opgeroepen, maar hoefde niet te landen. 

De N304 gaat pas weer open als de weg helemaal schoon is, volgens de wegbeheerders. Dat kan nog uren duren. Voor het ongeval was het wegdek schoon, maar door een sneeuwbui is de N304 wit gekleurd.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *