494 Views

De N302 tussen Ermelo en Uddel is momenteel afgesloten voor politieonderzoek. Op die weg was het vanmiddag een chaos na een ongeval. Twee bestelbusjes botsten op elkaar, waarna een file ontstond. Voor een andere bestuurder duurde dat te lang. Hij haalde in, maar kwam niet ver. De politie pakte de man, die ook nog eens te veel alcohol in zijn bloed had en mee mocht naar het bureau.

Het ongeval tussen de twee bestelbusjes vond plaats op de Flevoweg, waar een pakketbezorger wilde afslaan richting de Koningsweg. De man achter hem had dat te laat door en botste op de achterkant. Beide inzittenden raakten gewond, waarna hulpdiensten eraan te pas moesten komen. 

Door de botsing ontstond er een lange file op de N302, waar een beschonken bestuurder blijkbaar maling aan had: hij haalde via de linkerrijstrook een aantal auto‘s in, maar kwam al snel in het vizier van de politie. Die kon de man aanhouden, waarna uit een blaastest bleek dat hij ook nog eens te veel alcohol in zijn bloed had. Op het bureau mag hij nu een verklaring afleggen. 

De N302 is momenteel dicht vanwege onderzoek. De verwachting is dat deze rond 19.00 uur is opgelost.

Geef een reactie

×
Chat openen
1
•Tip de redactie
Heeft u een nieuwstip of vraag voor de redactie? Typ uw bericht: