Twee gewonde bij ongeval N302 Ermelo, man met te veel drank op haalt in bij file na ongeval

Op de Flevoweg in Ermelo heeft maandagmiddag een ongeval plaats gevonden. De hulpdiensten werden omstreeks vijf voor half vanaf opgeroepen, ook de brandweer van Uddel werd opgeroepen. Twee bedrijfsbussen botsten op elkaar. Twee personen uit de parketbezorgdienst raakte gewond. De bestuurder ( voorste bus) een pakketbezorgers wou afslaan de Koningsweg op tot de achterste bedrijfsbus hier achter op botsen. Door het ongeval ontstond er een file op de Flevoweg tussen Uddel en Ermelo. De weg was enige tijd afgesloten. Poolse automobilist aangehouden Een Poolse bestuurder hielt de file in op de linkerrijstrook waarna de politie de man stop zetten. Uit een blaastest blijkt dat de man te veel gedronken heeft. De bestuurder is naar het politiebureau

De N302 tussen Ermelo en Uddel is momenteel afgesloten voor politieonderzoek. Op die weg was het vanmiddag een chaos na een ongeval. Twee bestelbusjes botsten op elkaar, waarna een file ontstond. Voor een andere bestuurder duurde dat te lang. Hij haalde in, maar kwam niet ver. De politie pakte de man, die ook nog eens te veel alcohol in zijn bloed had en mee mocht naar het bureau.

Het ongeval tussen de twee bestelbusjes vond plaats op de Flevoweg, waar een pakketbezorger wilde afslaan richting de Koningsweg. De man achter hem had dat te laat door en botste op de achterkant. Beide inzittenden raakten gewond, waarna hulpdiensten eraan te pas moesten komen. 

Door de botsing ontstond er een lange file op de N302, waar een beschonken bestuurder blijkbaar maling aan had: hij haalde via de linkerrijstrook een aantal auto‘s in, maar kwam al snel in het vizier van de politie. Die kon de man aanhouden, waarna uit een blaastest bleek dat hij ook nog eens te veel alcohol in zijn bloed had. Op het bureau mag hij nu een verklaring afleggen. 

De N302 is momenteel dicht vanwege onderzoek. De verwachting is dat deze rond 19.00 uur is opgelost.

Total
1
Shares

Geef een reactie

Previous Post

Buggy met baby rolt in vijver tijdens HEMA-bezoek moeder Harderwijk

Next Post

Bestuurder gewond na ongeval Harderwijk

Related Posts
Total
1
Share
×
Chat openen
1
•Tip de redactie
Heeft u een nieuwstip of vraag voor de redactie? Typ uw bericht: