Video | Ravage na ongval met vijf voertuigen N35

Haarle – Een ravage ontstond er maandag middag rond 17:30 op de Almeloseweg oftewel N35 bij Haarle (Hellendoorn) toen vijf auto’s op elkaar botsten. Het ongeval ontstond toen een automobilist te laat opmerkte, dat een voor hem rijdende auto afremde en nog ternauwernood zijn voertuig op tijd tot stilstand bracht. Een daarachter rijdende auto was kansloos, botste op zijn voorgangers en schoot naar de rijbaan voor tegemoetkomend verkeer en botste daar op tegenliggers. Vijf auto’s raakten in meer of mindere mate beschadigd maar moesten allemaal afgesleept worden. De inzittenden van de auto’s werden in een toegesnelde ambulance gecontroleerd op hun verwondingen. Geen van de inzittenden raakte dermate gewond dat ze naar het ziekenhuis moesten.


Als gevolg van de volledige blokkade van der N35 ontstond er zowel richting Zwolle als Almelo een kilometers lange file. Het verkeer kon mondjesmaat de plaats van het ongeval passeren over de ventweg langs de N35 ter hoogte van de hondenschool. Nadat de kapotte voertuigen van de weg geduwd waren kon het verkeer weer op gang komen.

Tweede keer vandaag afgesloten
Ook vanmorgen ontstond er even verderop een aanrijding op de N35, ook toen moest de weg volledig afgesloten worden. Toen was een van de voertuigen gekanteld. Ook vanmorgen ontstond er grote verkeershinder.

Geregeld in het nieuws
De N35 tussen almelo en Zwolle is de laatste tijd regelmatig in het nieuws. Reeds jarenlang wordt er gesproken over verbreding en eventueel andere maatregelen om het verkeer een betere doorgang te garanderen. Door uitstel, verandering en uitstel van plannen is de N35 al jaren van onderwerp voor gesprek.

Foto: Jan Willem Klein Horstmand/News United
Foto: Jan Willem Klein Horstmand/News United
Foto: Jan Willem Klein Horstmand/News United

Total
6
Shares

Geef een reactie

Previous Post
ass back camera canon

Ben je op en top journalist, en weet je wat er speelt Nederland? Meld je dan bij ons aan

Next Post

Oliespoor van een kilometer op Larenseweg Holten

Related Posts
Total
6
Share
×
Chat openen
1
•Tip de redactie
Heeft u een nieuwstip of vraag voor de redactie? Typ uw bericht: