Politie vindt in Apeldoorn lichaam in water nabij plek waar vermiste Dennis (25) voor het laatst is gezien

Foto : Damian Ruitenga / News United

Op nog geen tweehonderd meter van de plek waar de vermiste Dennis Schoonhoven woensdag voor het laatst werd gezien, is zondagavond even na zeven uur een lichaam gevonden in het water. De politie kan op dit moment nog niet bevestigen dat het om de 25-jarige Dennis gaat.

Dennis werd woensdagochtend voor het laatst gesignaleerd bij de Action op winkelcentrum Anklaar in Apeldoorn. Dat blijkt uit een pintransactie. Pal voor die winkel aan het Operaplein begint een waterpartij, daarin is een lichaam gevonden. 

De politie schermt het gebied af met linten en doet momenteel onderzoek naar de identiteit van het slachtoffer. De ouders van Dennis zijn ter plaatse. De emoties bij het echtpaar liepen kort na hun aankomst hoog op. Toch valt nog niet met zekerheid te zeggen dat het om hun Dennis gaat. Volgens een politieagent ter plekke is het gezicht van het slachtoffer in het water vanaf de kant niet te zien.

De brandweer heeft een calamiteitenscherm neergezet om het zicht op het lichaam te ontnemen. Medewerkers van de waterpolitie zijn kort na half negen het water ingegaan om het lichaam te bergen. Het lichaam is uit het water gehaald en naar een speciale tent gebracht die de brandweer naast de gracht heeft opgezet. De ouders van Dennis zijn nog steeds aanwezig. 

Dennis wordt al sinds woensdag vermist nadat hij wegliep uit uit een instelling van GGNet waar hij verbleef. Vandaag hebben honderden vrijwilligers uren naar hem gezocht. Tijdens de zoekactie gingen er hardnekkige geluiden dat hij bij de Action spullen heeft aangeschaft die erop duiden dat hij een einde aan zijn leven wilde maken. Het Coördinatie Platform Vermissing en de politie konden dat niet bevestigen.

Total
0
Shares

Geef een reactie

Previous Post

Zwaan rust uit op de A16, Rijkswaterstaat brengt de zwaan in veiligheid

Next Post

Lichaam vermiste Dennis Schoonhoven gevonden in Apeldoorn

Related Posts
Total
0
Share
×
Chat openen
1
•Tip de redactie
Heeft u een nieuwstip of vraag voor de redactie? Typ uw bericht: