Onderzoek naar schietincident, politie verricht aanhoudingen

De politie heeft vier verdachten aangehouden in een onderzoek naar een schietincident op de Dorpsstraat waarbij meerdere personen en auto’s betrokken waren maandavond. Een persoon is gewond geraakt en krijgt medische behandeling.

Rond 20.30 uur kregen de hulpdiensten meerdere meldingen dat er geschoten was op de Dorpsstraat. Het is nog onduidelijk hoeveel personen er precies betrokken zijn hierbij. Direct na het schietincident gingen enkele auto’s met inzittenden er vandoor. Gealarmeerde agenten hebben in de omgeving diverse voertuigen gecontroleerd. Twee auto’s zijn in beslag genomen door de politie voor onderzoek.

Onderzoek

Wat de aanleiding van het schietincident is zal uit nader onderzoek duidelijk moeten worden. De aangehouden verdachten zullen worden gehoord om meer duidelijkheid te krijgen. Medewerkers van de Forensische Opsporing zijn voorlopig bezig met een sporenonderzoek aan de Dorpstraat.

Getuigenoproep

Bent u getuige geweest van dit incident? Of heeft uw meer informatie over wie er bij betrokken is? Deel dit dan met de politie via 0900 – 88 44. Ook kunt u eventuele bewakingsbeelden delen via onderstaande tipformulier of www.politie.nl/upload Anoniem informatie delen kan via 0800-7000.

Total
0
Shares

Geef een reactie

Previous Post

Meerdere voertuigen botsen op de N302 in Lelystad

Next Post

Dode bij incident in woning in Ede, drie mannen aangehouden in de flat

Related Posts
Total
0
Share
×
Chat openen
1
•Tip de redactie
Heeft u een nieuwstip of vraag voor de redactie? Typ uw bericht: