Nog geen duidelijkheid over gevonden lichaam Harderwijk

De politie kan nog altijd geen duidelijkheid geven over het gevonden lichaam aan de Marie Curiestraat in Harderwijk. Inmiddels is wel duidelijk dat omstanders donderdagmiddag een 61-jarige man uit Harderwijk in het ruim van zijn woonboot hebben gevonden.

Het lichaam is donderdagmiddag al gevonden. De omgeving van de weg was enige tijd afgezet, in verband met het onderzoek van de politie. Toch is het nog niet duidelijk wat er is gebeurd. Een woordvoerder kan ook vrijdagmorgen nog geen doodsoorzaak geven. Vandaag vindt er nog een scan plaats en morgen een sectie op het lichaam. De woordvoerder wilde niet zeggen of een misdrijf is uitgesloten.

Vrijdagmorgen is het in de omgeving van de Marie Curiestraat erg rustig. Niets doet meer denken aan de vondst van het lichaam een dag eerder. Twee omstanders vertellen dat zij het lichaam hebben gevonden in het ruim van het schip. De man was volgens hen niet gewond of bebloed. De 61-jarige man woonde al tientallen jaren op de woonboot in het havengebied. Volgens de politie en omstanders woonde hij er alleen.

©️DamianRuitenga
Total
0
Shares

Geef een reactie

Previous Post

Uitslaande brand in schuur Hierden

Next Post

Auto rijd door rood, flinke schade tot gevolg Zeewolde

Related Posts
Total
0
Share
×
Chat openen
1
•Tip de redactie
Heeft u een nieuwstip of vraag voor de redactie? Typ uw bericht: