Man op balkon met kruisboog: persoon gearresteerd, situatie onder de controle

ALMELO – In het Overijsselse Almelo is een persoon aangehouden door een arrestatieteam, nadat de politie ter plaatse was gekomen vanwege een steekincident. De politie heeft vanwege het incident ook geschoten. De situatie is er inmiddels onder controle, meldt de politie. De Stentor bericht dat er een slachtoffer zou zijn dat vermoedelijk overleden is, maar een politiewoordvoerder kon daar nog niets over zeggen.

Eerder vrijdagochtend riep de politie mensen op niet naar de locatie te komen, omdat het er nog niet veilig was. De politie meldde toen met veel collega’s bij een steekincident aan de M.th. Steynstraat in het Almelo te zijn.

Op beelden die RTV Oost plaatste, is te zien dat een man met een kruisboog op een balkon stond. De Stentor meldt dat in de woning ook een slachtoffer zou zijn aangetroffen. De politiewoordvoerder kan nu nog niet aangeven of er slachtoffers zijn en wat hun toestand is.

Met de arrestatie is de situatie wel onder controle gekomen, geeft de woordvoerder aan. Waarvan deze aangehouden persoon wordt verdacht, kon de zegsman echter ook nog niet vertellen.

656F1AAD-236A-4B8C-8A21-19A6EDC10B9B.jpeg

Total
1
Shares

Geef een reactie

Previous Post

Video | Vermoedelijk drugslab ontdekt bij Dalen, politie doet onderzoek

Next Post

Uitslaande brand in een stal met driehonderd varkens in Mantinge: groot deel heeft het niet overleefd

Related Posts
Total
1
Share
×
Chat openen
1
•Tip de redactie
Heeft u een nieuwstip of vraag voor de redactie? Typ uw bericht: