[UPDATE+Video] Lichaam gevonden in buitengebied Putten

De politie heeft het onderzoek naar het gevonden lichaam op de Meskampersteeg in het buitengebied van Putten afgesloten. Een misdrijf is uitgesloten. 

De Meskampersteeg was korte tijd afgesloten geweest ter hoogte van de kruising met de Nijkerkerstraat. Op die kruising werd vanochtend ook een ernstig beschadigde fiets aangetroffen. 

©Pascal Wernsen

De bestuurder van die fiets is aangereden door een voertuig. Lange tijd was onduidelijk of er een verband was met de zelfdoding bij de spoorwegovergang een eindje verderop. Inmiddels is duidelijk dat de aangereden fietser, dezelfde is als het lichaam dat is gevonden.

Geen misdrijf 

In eerste instantie was de identiteit van het slachtoffer onbekend. Ook was er geen vermissing opgegeven. Daardoor was lange tijd onduidelijk wat er aan de hand was. Inmiddels heeft de politie het onderzoek afgesloten en is een misdrijf uitgesloten. 

Politie-agenten ter plaatse meldden al eerder dat het ‘zeer waarschijnlijk’ om een zelfdoding zou gaan. Daarbij zou een persoon eerst een poging hebben gedaan met zijn fiets aan de Nijkerkerstraat. Toen dat mislukte is de persoon naar de spoorwegovergang op de nabijgelegen Meskampersteeg gelopen.

Treinverkeer

Het treinverkeer was vanochtend enige tijd gestremd geweest tussen Harderwijk en Amersfoort. 

Denk je aan aan zelfmoord? Neem contact op met 113. Crisislijn 24/7 open, therapie met een psycholoog of doe de zelfhulpcursus. Anoniem en vertrouwelijk.

Video


©Damian Ruitenga
©Pascal Wernsen
Total
0
Shares
1 comment

Geef een reactie

Previous Post

Geen treinen tussen Harderwijk en Amersfoort door aanrijding

Next Post
©112PERSFOTOGRAFIE

Grote brand serviceflat Prinsenwiek in Rotterdam 27 woningen ontruimd

Related Posts
Total
0
Share
×
Chat openen
1
•Tip de redactie
Heeft u een nieuwstip of vraag voor de redactie? Typ uw bericht: