Hengelo – Twee lichamen aangetroffen in woning, verdachte aangehouden.

In een woning aan de Julianalaan in Hengelo zijn twee lichamen aangetroffen. De politie gaat uit van een misdrijf. Het gaat vermoedelijk om een man en een vrouw. Hun zoon is aangehouden als verdachte. De lichamen zijn gevonden in een woning in het Gelderse dorpje Hengelo, niet in een woning in de gelijknamige Overijsselse stad. 

Een buurman zegt vanochtend een gil te hebben gehoord en daarna veel politie. Volgens buren woont er een gezin dat twee zoons heeft. Een van de twee woonde thuis. Of de gevonden lichamen van gezinsleden zijn is niet bekend.

Volgens bronnen zou de zoon zich vanochtend gemeld hebben bij de spoedeisende hulp van het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem. Daar zou het tot een schermutseling zijn gekomen. Een woordvoerder van het ziekenhuis bevestigt dat er een incident is geweest, maar kan daar in verband met privacy van betrokkenen niets over zeggen.

De politie heeft daar onderzoek gedaan bij een auto waar een rood-wit lint om is gespannen. Die auto is inmiddels afgesleept. De politie zegt de verdachte aangehouden te hebben bij het ziekenhuis. Dat het om een zoon van het gezin gaat wil de politie niet bevestigen.

De omgeving van de woning in Hengelo is afgezet met rood-witte linten. Dat gebied is rond 09.45 uur vergroot. Over de doodsoorzaak van de twee mensen is nog niets bekend. De politie doet onderzoek.

De woning waar de lichamen zijn gevonden ligt aan de rand van het dorp in een rustig wijkje. Buren zijn aangeslagen.

Tekst: De Stentor©

Total
0
Shares

Geef een reactie

Previous Post

Fietser zwaargewond bij ongeluk met auto in Ermelo

Next Post

Bestuurder ramt auto bij benzinepomp Apeldoorn: enorme ravage

Related Posts
Total
0
Share
×
Chat openen
1
•Tip de redactie
Heeft u een nieuwstip of vraag voor de redactie? Typ uw bericht: