Grote controle op vakantiepark Ede

Donderdagochtend heeft de gemeente van Ede een grote controle uitgevoerd op een vakantiepark Bospark aan de Zonneoordlaan in Ede. Bij de gemeente zijn meerdere klachten binnengekomen dat op het park zaken gebeuren die het daglicht niet kunnen verdragen. De controle ging om 04:30 uur al van start. Iedereen die het park binnentreedt of verlaat wordt gecontroleerd. Bij de actie werken de gemeente, de politie, de Belastingdienst, de Inspectie SZW en het Ariadneproject samen. In mei vorig jaar vond de politie Toon R., een voortvluchtig kopstuk van een criminele Brabantse familie, op het Bospark in Ede. Daarbij troffen agenten flinke hoeveelheden drugs en een doorgeladen vuurwapen aan. Naast het huisje stond bovendien een bestelbus geparkeerd. Daarin werden onder meer grondstoffen gevonden voor de productie van synthetische drugs. Video volgt

Ede – Donderdagochtend heeft de gemeente van Ede een grote controle uitgevoerd op een vakantiepark Bospark aan de Zonneoordlaan in Ede.

Bij de gemeente zijn meerdere klachten binnengekomen dat op het park zaken gebeuren die het daglicht niet kunnen verdragen.

De controle ging om 04:30 uur al van start. Iedereen die het park binnentreedt of verlaat wordt gecontroleerd. Bij de actie werken de gemeente, de politie, de Belastingdienst, de Inspectie SZW en het Ariadneproject samen.

In mei vorig jaar vond de politie Toon R., een voortvluchtig kopstuk van een criminele Brabantse familie, op het Bospark in Ede. Daarbij troffen agenten flinke hoeveelheden drugs en een doorgeladen vuurwapen aan.
Naast het huisje stond bovendien een bestelbus geparkeerd. Daarin werden onder meer grondstoffen gevonden voor de productie van synthetische drugs.

Total
3
Shares

Geef een reactie

Previous Post

Ravage bij ongeval op de A1

Next Post

Gewonde bij ongeval tussen vrachtwagen en personenauto Waterlandseweg Almere

Related Posts
Total
3
Share
×
Chat openen
1
•Tip de redactie
Heeft u een nieuwstip of vraag voor de redactie? Typ uw bericht: