Gewonden door steekincident Middelburg

Twee personen zijn vrijdagochtend rond 10.05 uur gewond geraakt bij een steekincident in het centrum van Middelburg (Zeeland). De politie is nog op zoek naar de dader.

Over de ernst van de verwondingen is nog niets bekend.

Het incident vond plaats bij de Nieuwe Brug. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse: naast politie en ambulance was er ook een traumahelikopter om eerste hulp te verlenen.

Wat er precies is gebeurd, en wat de aanleiding is, is nog niet bekend. De politie is op zoek naar de dader. Het zou gaan om een lichtgetinte man van ongeveer 1.65 meter lang. De man droeg een witte broek en een hoodie. Hij zou op een mountainbike zijn vertrokken richting de Herenstraat. Wie de man ziet wordt geadviseerd hem niet zelf te benaderen maar 112 te bellen.

Naast de feitelijkheden deelde de Politie van Zeeland op Twitter ook de dringende boodschap níet door de afzetlinten te lopen: „De politie doet daar onderzoek. Dat kan maar één keer, dus dan is het NIET de bedoeling dat mensen onder de linten doorlopen omdat zij boodschappen moeten doen. U maakt sporen kapot op die manier!”

Total
0
Shares

Geef een reactie

Previous Post

Video : Zwangere vrouw gewond na ongeval op de N335 in Groningen

Next Post
©112PERSFOTOGRAFIE

Automobilist (33) overleden door botsing met vrachtwagen bij Burgerbrug

Related Posts
Total
0
Share
×
Chat openen
1
•Tip de redactie
Heeft u een nieuwstip of vraag voor de redactie? Typ uw bericht: