Gewonde Polen komen uit Putten en Brabant

De zeven Polen die afgelopen weekend crashten tegen een boom in Putten komen uit het Brabantse Steenbergen en Putten. Van twee Polen is niet bekend waar zij wonen.

In de nacht van zaterdag op zondag ging het  tegen 05.20 uur mis op de Voorthuizerstraat (N303) in Putten. De auto met daarin de vier vrouwen en drie mannen reed van Voorthuizen naar Putten, raakte van de weg en kwam tegen een boom tot stilstand. Twee dagen na het ongeluk is nog steeds niet duidelijk hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. Het onderzoek naar het ongeluk is nog niet afgerond.

Of het hoge aantal inzittenden ook verband houdt met de verwondingen, vijf zwaargewonden en twee lichtgewonden, moet het onderzoek volgens de politie ook uitwijzen. Het is niet bekend hoe het nu met de gewonde Polen gaat.

LEES OOK : [UPDATE] ZEVEN GEWONDEN BIJ BOTSING MET BOOM IN PUTTEN

Bloedproef

De N303 ging na het ongeluk lange tijd op slot.Voor de hulpverlening kwamen zes ambulances en een traumahelikopter naar de plek van het ongeval. Bij de bestuurster werd een bloedproef afgenomen.  De politie sluit niet uit dat er alcohol of andere verdovende middelen in het spel zijn. Het onderzoek moet uitwijzen of hier sprake van is.

©Damian Ruitenga
Total
0
Shares

Geef een reactie

Previous Post

Onderzoek in Leerdamse woning levert 244 kilo vuurwerk op

Next Post

Schedelvondst Putten blijkt afkomstig van mens

Related Posts
Total
0
Share
×
Chat openen
1
•Tip de redactie
Heeft u een nieuwstip of vraag voor de redactie? Typ uw bericht: