Gewonde medewerkster ‘s Heeren Loo Ermelo na behandeling in ziekenhuis weer thuis

Een medewerkster van ‘s Heeren Loo is aan het einde van de middag gewond geraakt bij een steekincident op het terrein van de zorginstelling in Ermelo. De jonge vrouw kon na behandeling in het ziekenhuis diezelfde avond weer naar huis.

Het voorval deed zich tegen 17.40 uur voor bij instelling ‘s Heeren Loo, gelegen aan de Keulenkamp.  In de instelling worden jongeren met gedragsproblemen opgenomen. Volgens politiewoordvoerder José Alberts werd de medewerkster gestoken met een voorwerp. Hierbij meldde Alberts dat het niet gaat om een mes. Met welk voorwerp dan wel is gestoken laat ze in het midden. 

De gewonde medewerkster werd met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Zij kon na behandeling ‘s avonds weer naar huis. Na het steekincident werd een zoektocht gestart naar de gevluchte dader. ,,De identiteit van diegene is bij ons bekend. Wij hopen hem spoedig te kunnen aanhouden,’’ meldde Alberts tegen 22.00 uur.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar het voorval.

©️DamianRuitenga
Total
0
Shares
1 comment
  1. beetje vreemd hoor mischien wat beter de boel in de gaten houden vooral buiten op het terrein met die geke daar das toch logisch

Geef een reactie

Previous Post

Gaslek na graafwerkzaamheden Groningen

Next Post

Automobilist mist bocht en beland in de bosjes Ermelo

Related Posts
Total
0
Share
×
Chat openen
1
•Tip de redactie
Heeft u een nieuwstip of vraag voor de redactie? Typ uw bericht: