Gewonde bij ongeval tussen vrachtwagen en personenauto Waterlandseweg Almere

Bij een ongeval tussen een personenauto en een vrachtwagen is zondagavond één personen gewond geraakt. Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond vijf voor half elf op de Kruising Waterlandseweg ( N305) met Carpoolplaats Almere-hout Stichtsebrug A27.

De automobilist reed vermoedelijk vanaf de carpoolplaats de N305 op toen er een vrachtwagen aankwam, hierna ontstond er een botsing en werd de personenauto de berm ingeslingerd, waarna deze eindigde tegen een stoomkast.

Één persoon raakte gewond en moest onder begeleiding van de politie naar het ziekenhuis. Omdat het onduidelijk was of er een tweede inzittende bij de auto inzat werd er rondom het naast liggende water gezocht naar eventuele slachtoffers, hier werd niemand meer aangetroffen. Of het slachtoffer de bestuurder van het voertuig was is onbekend.

Door dat personenauto op de zijkant van de vrachtwagen botsen lag de weg bezaaid met diesel. Een aannemer kwam ter plekke om de weg te reinigen. Beide voertuigen werden afgesleept door een bergingsbedrijf.

De N305 werd vanaf de kruising ter hoogte van de af/toerit A27 richting Almere afgesloten.

Total
7
Shares

Geef een reactie

Previous Post

Grote controle op vakantiepark Ede

Next Post

Zoekactie naar mogelijk vermiste zwemmer in de Noordzee bij Katwijk

Related Posts
Total
7
Share
×
Chat openen
1
•Tip de redactie
Heeft u een nieuwstip of vraag voor de redactie? Typ uw bericht: