[UPDATE& VIDEO] Flinke files na twee ongevallen op de A28 bij Putten

Op de A28 bij Putten hebben vrijdagmiddag twee ongevallen plaats gevonden. 

De hulpdiensten werden rond de klok van half vijf opgeroepen voor een ongeval op het viaduct ter hoogte van de afrit 10 Strand-Nulde. Ter plaatse bleek er een bestelbusje op een personenauto te zijn gebotst. Een in de buurt vliegende politiehelikopter hoorde van het ongeval en ging direct ter plaatse om de situatie te bekijken, Toen de eerste politie-eenheid ter plaatse was cirkelde de politiehelikopter nog enkele rondes en ging terug naar hen thuisbasis. 

Rijkswaterstaat heeft twee rijstroken afgesloten, het verkeer werd geleid via de vluchtstrook. ©DamianRuitenga

De bestelbus botste door nog onbekende oorzaak op de personenauto. Door de botsing is de auto gedraaid komen te staan op de linker rijstrook.

Rijkswaterstaat heeft bij aankomst twee rijstroken afgesloten. Omdat de inzittende van de personenauto mogelijk bekneld zaten werd de brandweer van Nijkerk direct mee gealarmeerd, eenmaal ter plaatse konden de inzittende met behulp van de hulpdiensten uit het voertuig komen. De twee inzittende raakte beide gewond. Na dat de voertuigen geborgen waren heeft de brandweer de linker rijstrook schoongespoten. 

Tweede ongeval

Terwel  de hulpdiensten bezig waren met het ongeval botste in de andere rijrichting twee personenauto’s op elkaar. Een ambulance kwam ter plaatse om de inzittende na te kijken. 

Chaos op de A28

Op de A28 Tussen Amersfoort en Zwolle vonden in de tijd van het ongeval in Putten meerdere incidenten plaats. Zo ontstond er bij knooppunt Hattemerbroek een flinke verkeerinfarct door een ongeval in de verbindingsboog van de A28 vanaf Zwolle naar de A50 richting Apeldoorn. 

video :

©DamianRuitenga
Total
0
Shares

Geef een reactie

Previous Post
©112PERSFOTOGRAFIE

Politie pakt verdachte van plofkraak Schalkhaar op in bos

Next Post

Man gewond na val van dak in Nijkerkerveen

Related Posts
Total
0
Share
Chat openen
1
•Tip de redactie
Heeft u een nieuwstip of vraag voor de redactie? Typ uw bericht:
%d bloggers liken dit: