Chaos op de A1 Tussen Barneveld en Deventer

Foto : Damian Ruitenga / News United

Op de Rijksweg A1 tussen Barneveld en Deventer is dinsdagochtend flinke chaos ontstaan.

Het eerste ongeval gebeurde tegen negen uur net voor de afrit Hoenderloo. Een vrachtwagen botste op een andere vrachtwagen en belanden daarbij op zijn kant. Niet veel later ging het opnieuw mis, net achter het eerste ongeval botste een bestelbus achter op een personenauto, waarna deze beide op hun kant belanden.

De hulpdiensten kwamen voor de ongelukken massaal ter plaatse. Een traumahelikopter werd ook opgeroepen. Twee inzittenden raakten gewond, hierbij gaat het om inzittenden van de personenauto en het bestelbusje van het tweede ongeluk. De andere betrokkenen zijn door de hulpdiensten nagekeken.

Verkeer richting het oosten wordt vanaf Barneveld omgeleid via Ede en Arnhem (A30, A12 en A50) . Het is nog niet bekend wanneer de snelweg weer opengaat.

Nog meer ongelukken


Het was eerder op de ochtend ook al raak op de A1. Tussen 05.00 en 08.30 uur vonden al minimaal drie ongelukken plaats. Het KNMI heeft code geel afgekondigd, omdat het plaatselijk glad zijn door hagel- en sneeuwbuien. De gladheid duurt tot ongeveer halverwege de ochtend.

Ook op de A1 bij Eemnes ging het mis, daar vond een ongeval plaats tussen twee vrachtwagens. De brandweer heeft één persoon bevrijd uit het voertuig. De politie gaat onderzoek doen naar de oorzaak van het ongeval.

Total
1
Shares

Geef een reactie

Previous Post

Brandweer blust woningbrand Voorschoten

Next Post

Stapel takken in brand gestoken in het Putterbos

Related Posts
Total
1
Share
×
Chat openen
1
•Tip de redactie
Heeft u een nieuwstip of vraag voor de redactie? Typ uw bericht: