Boom valt op auto in Hoevelaken, noodweer velt ook bomen in Barneveld, Voorthuizen en De Glind

Door het noodweer is vannacht een boom omgewaaid en terechtgekomen op een auto die geparkeerd stond aan het Twaalfmorgenland in Hoevelaken.

De brandweer heeft vanmorgen de boom in stukken gezaagd en en verwijderd. De auto liep schade op.

Ook in de gemeente Barneveld hield het noodweer huis. Meerdere bomen sneefden. Rond half elf waaiden bomen om aan de Peutweg, Achterveldseweg en de Oostlaan. De brandweer heeft de bomen in stukken gezaagd en weggehaald, zodat de weg weer vrij was.Voor de Nederlands Gereformeerde Kerk in de Hoofdstraat in Voorthuizen waaide een van de twee bomen omver. De kerk, die net een grote renovatie achter de rug heeft, is niet getroffen.

Aan de Ringlaan in De Glind gingen drie bomen om. Rond half twaalf werden in de Meeuwenstraat in Amersfoort bouwhekken omver geblazen. Een auto liep daarbij een kras op.

De zware onweersbuien van dinsdagavond hebben in het hele land voor overlast en schade gezorgd. In Gelderland was veel hinder door ongevallen bomen. Vooral in de gemeente Rheden is de schade groot na een windhoos, meldde de brandweer. Tientallen auto’s zijn beschadigd en zeker tien woningen. Het treinverkeer is op meerdere plekken in de provincie niet mogelijk. Tussen Apeldoorn en Deventer is een bovenleiding kapot. Zeker tot 13.30 uur woensdag kunnen er geen treinen rijden.

©️TamaraVanDenBrink

Total
0
Shares

Geef een reactie

Previous Post

Grote politie-inzet op vakantiepark in Voorthuizen

Next Post

Politie verspreidt foto van uit kliniek Den Dolder ontsnapte Peter M.

Related Posts
Total
0
Share
×
Chat openen
1
•Tip de redactie
Heeft u een nieuwstip of vraag voor de redactie? Typ uw bericht: