Auto vliegt uit de bocht en botst tegen woning, bestuurder (24) had gedronken

Foto : Kevin Vroon

Een 24-jarige automobilist uit Lunteren is zaterdagavond tegen een woning aangereden op de Meulunterseweg in zijn dorp. De gevel raakte beschadigd. 

Het ongeval vond rond 23.15 uur plaats. De auto vloog uit de bocht en kwam tot stilstand tegen de woning. Mogelijk raakte hij van de weg, aldus een politiewoordvoerder, omdat hij onder invloed van alcohol was. Hij moest om die reden ook mee naar het politiebureau. Zijn rijbewijs is ingenomen. Daarna kon hij weer naar huis.

De brandweer zaagde naast de weg een aantal heggen om, zodat een kraan het voertuig uit de tuin kon halen. Het huis liep schade op aan de gevel. Daar zouden diverse stenen uit zijn geslagen.

Niet de eerste keer

Volgens de bewoner is het niet de eerste keer dat er zoiets gebeurt. Er zou al eens een auto ‘binnen’ hebben gestaan. Een maand geleden reed er nog iemand de heg uit zijn tuin, zegt hij. Ook de lantaarnpaal naast de woning zou het al meerdere malen hebben moeten ontgelden.

De bewoner drong er naar eigen zeggen bij gemeente en politie op aan dat ze iets aan de situatie moeten doen. Tot op heden zonder succes, aldus de gedupeerde.  

Total
1
Shares

Geef een reactie

Previous Post

Woningbrand Grote Pekken Veenendaal

Next Post

Bistro d’Olde Smidse in Goor ontruimd na brand in keuken

Related Posts
Total
1
Share
×
Chat openen
1
•Tip de redactie
Heeft u een nieuwstip of vraag voor de redactie? Typ uw bericht: