A4 bij Bergen op Zoom tot ver na de avondspits dicht door gekantelde vrachtwagen in middenberm

Door een ongeluk met een vrachtwagen loopt het verkeer rond Bergen op Zoom maandagmiddag compleet vast. De vrachtwagen is gekanteld en blokkeert een groot deel van de A4 vanuit Antwerpen, in beide richtingen. De weg blijft in noordelijke richting nog tot ver na de avondspits dicht, meldt de ANWB. 

Het voertuig ligt in de middenberm. Richting het zuiden is daardoor één rijstrook van de A4 afgesloten. In de richting van het noorden is de hele weg dicht. Verkeer kan er echter over de af- en oprit langs. 

De ANWB waarschuwt dat verkeer de wegen rond de stad voorlopig beter kunnen mijden. Op de A4 vanuit het zuiden staat het vast vanaf Hoogerheide. Ook op de A58 richting Bergen en de A4 vanuit het noorden staat een lange file. Verkeer vanuit Antwerpen wordt aangeraden om te rijden via de E19/A16 bij Breda.

Hoe de vrachtwagen door de middenberm kon rijden is nog niet bekend. De chauffeur raakte gewond en is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De truck zou volgens Rijkswaterstaat geladen zijn met avocado’s. De vrachtwagen is opengescheurd, waardoor behalve bergingswerk ook de lading moet worden opgeruimd. Daarbij moet de vangrail in de middenberm gerepareerd worden en en dat kan nog wel even duren. Het is dus nog onduidelijk wanneer de A4 bij Bergen op Zoom weer (deels) open kan. 

https://twitter.com/AMweb_nl/status/1039145484332322818
Total
0
Shares

Geef een reactie

Previous Post

Fietsster aangereden Frieswijkstraat Nijkerk

Next Post

[VIDEO]Vrachtwagenchauffeur rijdt zich vast in centrum Putten

Related Posts
Total
0
Share
×
Chat openen
1
•Tip de redactie
Heeft u een nieuwstip of vraag voor de redactie? Typ uw bericht: