Glazenwasser komt vast met gondel boven het KPN gebouw Groningen

admin
231 Views

De brandweer heeft maandagmiddag één persoon uit een gondel bevrijd boven op het KPN gebouw aan de Stationsplein in Groningen.

De glazenwasser gebruikt een gondel die aan een takelconstructie zit om de ramen te zemen. Ter hoogte van de bovenste verdieping weigerde de constructie dienst waardoor de glazenwasser vast kwam te zitten op z’n 43 meter.

De brandweer heeft de man uit de gondel bevrijd en keerde terug naar de kazerne.

Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurd bij het KPN gebouw. In november 2018 gebeurde dit ook. Toen zaten twee glazenwassers enige tijd vast. Ook zij konden uiteindelijk door de brandweer bevrijd worden.

Geef een reactie

Next Post

Tasjesdief slaat op de vlucht in stad Harderwijk

231 Views Een tasjesdief sloeg maandag op klaar lichte dag op de vlucht na dat hij ter hoogte van de Vuldersbrink in Harderwijk één persoon roofde van zijn tas. De tas is inmiddels terug maar de dief is nog altijd spoorloos. De politie meldt dat er wordt uitgekeken naar één […]
×