Tiener (19) komt om het leven vier andere raken gewond nadat auto tegen boom rijdt bij Markelo

admin
294 Views

Een auto met vijf inzittenden is in de nacht van woensdag op donderdag tussen Gelselaar (Gelderland) en Markelo (Overijssel) tegen een boom gereden. Een 19 jarige vrouw uit Lochem is bij het ongeval overleden, meldt de politie.

De vier andere inzittenden raakten gewond, van wie één ernstig.

Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, kwamen massaal ter plaatse, meldt Omroep Gelderland. Onduidelijk is nog hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren.

De politie doet onderzoek naar het incident.

https://twitter.com/pol_overijssel/status/1298757849062006785?s=21

Geef een reactie

Next Post

Politie vindt lachgastank na verkeersongeval op snelweg

294 Views Bij een verkeersongeval op de A4 heeft de politie woensdagavond een lachgastank aangetroffen. Een vrachtwagen en vier personenauto’s zijn bij het ongeval betrokken, vier personen raakten lichtgewond. Het ongeval gebeurde rond 21:30 uur. De gewonde personen werden ter plekke behandeld door ambulancepersoneel. De toerit naar de snelweg is […]
×