Brand op gemeente werf Bunschoten blijkt loos alarm

admin
211 Views

De brandweer van Bunschoten werd woensdagavond opgeroepen voor een brand bij het gemeente werf van de gemeente Bunschoten.

De brandweer was snel ter plaatse en gingen direct op onderzoek uit. In het pand hing een flinke brandlucht maar een daadwerkelijke brand was nergens te vinden. Men heeft de roldeuren open gezet om het pand te laten door luchten en keerde terug naar de kazerne.

Waar de brandlucht vandaan kwam is onbekend.

Geef een reactie

Next Post

Fietser komt om het leven bij ongeval Oosterbeek

211 Views De hulpdiensten kregen donderdagochtend een melding van een aanrijding tussen een bestelbusje en een fietser op de Benedendorpseweg in Oosterbeek. Meerdere hulpdiensten waaronder een traumahelikopter werden opgeroepen. De fietser raakte dus danig gewond dat het slachtoffer kwam te overlijden aan zijn verwondingen. De politie doet onderzoek naar de […]
×