Auto rijdt sloot in langs de N305 bij Biddinghuizen

admin
401 Views

Op de Biddingringweg in Biddinghuizen is vrijdagavond rond kwart over negen een auto van de weg geraakt. Daarbij raakte één persoon gewond. Hulpdiensten rukten massaal uit om het slachtoffer uit de auto te bevrijden. Ook een traumahelikopter kwam ter plekke.

De bestuurder raakte door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt en belandde vervolgens via de berm in een droge sloot langs de weg. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, een arts van de traumahelikopter ging mee in de ambulance om medische assistentie te verlenen. 

Door het ongeval werd de N305 afgesloten. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om het voertuig te bergen.

Geef een reactie

Next Post

Politie zoekt naar 22-jarige vrouw uit Nijkerkerveen

401 Views Een 22-jarige vrouw uit Nijkerkerveen wordt sinds zondagochtend vermist. De vrouw werd voor het laatst gezien op de Laakweg. De politie deed vanochtend rond 06.50 uur een oproep via Burgernet om uit te kijken naar de vermiste vrouw. De vrouw is nog steeds niet aangetroffen, aldus de politie.  […]
×