Grote brand verwoest woning in Groningen

admin
294 Views

aan de Paterswoldseweg in Groningen heeft woensdagavond een uitslaande woningbrand gewoed.

De brand ging gepaard met flink wat rookontwikkeling. De melding van de brand kwam rond 23.50 uur. Het gaat om een brand op de vierde verdieping van een woongebouw. Omdat de brand uitslaand was schaalde de brandweer op naar Middelbrand.

Omdat het niet veilig was om een binnen aanval te doen op de brand werden er twee hoogwerkers ingezet om de brand te blussen.

De brand richten veel schade aan.

Geef een reactie

Next Post

Man aangehouden voor rijden onder invloed Tilburg

294 Views Het team verkeer Zeeland-west-Brabant heeft woensdagavond een automobilist aangehouden voor het rijden onder invloed. Men reed over de Bredaseweg in Tilburg tot ze de bestuurder zagen rijden met een joint tussen zijn vingers. De politie gaf hem een stopteken. Uit een test bleek dat de bestuurder onder invloed […]
×