Mogelijk brandstichting in dierenhok Amersfoort

admin
477 Views

Aan de Hoefseweg in Amersfoort is zaterdagmiddag heeft brand gewoed in een dierenhok.

De brandweer had de brand snel geblust. De politie is opzoek naar twee licht getinte jongens die wegreden op een witte scooter en fiets met zijtassen. Eén opzittende droeg een blauw Adidas trainingspak, zij worden verdacht van mogelijk brandstichting.

De politie heeft het gebied afgezet en doet sporenonderzoek.

Foto : Verwijsfotografie

Geef een reactie

Next Post

Tiener sticht brand bij gezondheidscentrum Maarsbergen

477 Views De brandweer is vanmiddag uitgerukt voor een binnenbrand op de Valkenheide in Maarsbergen. Het brandje zou gewoed hebben bij een gezondheidscentrum. De brandweer had de brand snel onder controle. De aanwezigen waren snel buiten en er zijn geen gewonden gevallen. Een 14-jarig meisje zou de brand hebben aangestoken […]
×