Apeldoorn – Twee gesignaleerde verdachten aangehouden in Apeldoorn

admin
221 Views

De politie heeft een 20-jarige man uit Apeldoorn aangehouden. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de schietpartij aan het Markerichtersveld in Apeldoorn op 20 juli 2020. Daarnaast werd de man gezocht door de Belgische politie en stond hij als bekende overlastgever bekend in Apeldoorn.

source https://www.politie.nl/nieuws/2020/augustus/13/02-apeldoorn-twee-gesignaleerde-verdachten-aangehouden-in-apeldoorn.html

Geef een reactie

Next Post

Brand in loods met afval Amersfoort

221 ViewsAan de Nijverheidsweg-Noord in Amersfoort is rond 18.20 uur een grote brand uitgebroken in een loods waar afval werd opgeslagen. Een afvalberg met een hoogte van tien meter en een breedte van vijf meter vloog bij het bedrijf Van Hartog in de brand. De brandweer had de brand snel […]
×