Auto raakt van de weg en beland in de sloot A28 Nijkerk

admin
287 Views

Een automobilist raakte dinsdagavond gewond na dat de auto van de weg raakte op de A28 in Nijkerk.

Door onbekende oorzaak belanden het voertuig in een sloot. Het slachtoffer werd met behulp van de brandweer uit het voertuig gehaald.

Bij de meldkamer kwam een bericht binnen dat er een auto over de kop zou zijn gevlogen, hierdoor werden de hulpdiensten groots opgeroepen met daar onder een traumahelikopter. Deze werd al snel afgemeld.

Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

Geef een reactie

Next Post

Apeldoorn - Twee gesignaleerde verdachten aangehouden in Apeldoorn

287 Views De politie heeft een 20-jarige man uit Apeldoorn aangehouden. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de schietpartij aan het Markerichtersveld in Apeldoorn op 20 juli 2020. Daarnaast werd de man gezocht door de Belgische politie en stond hij als bekende overlastgever bekend in Apeldoorn. source https://www.politie.nl/nieuws/2020/augustus/13/02-apeldoorn-twee-gesignaleerde-verdachten-aangehouden-in-apeldoorn.html
×