Fietser schrikt en komt ten val in Harderwijk

admin
538 Views

Op de Burgemeester de meesterstraat in Harderwijk is een fietser ten val gekomen.

Omstanders hebben de hulpdiensten gebeld en de politie is ter plaatse gekomen. De fietser schrok van een bezorger die aan kwam rijden. De fietser kwam hierbij ten val! Omstanders hebben zich over het slachtoffer ontfermt totdat de politie ter plaatse kwam. De politie heeft de jongen meegenomen naar de Eerste hulp in verband met armletsel.

Geef een reactie

Next Post

Brand richt flinke schade aan in Almere

538 Views Een brand richtte zondag op maandagnacht flinke schade aan in een tuin aan de Sprotstraat in Almere. De brandweer werd omstreeks half één gealarmeerd voor een melding van een buitenbrand, al snel was bekend dat het ging om een schuur brand waarna er opgeschaald werd naar “Middelbrand”. De […]
×