Jongen (18) zwaargewond na steekpartij bij partycentrum in Hoevelaken

admin
443 Views

Bij grand café en partycentrum De Haen aan de Brink in Hoevelaken heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een steekpartij plaatsgevonden. Een 18-jarige jongen raakte hierbij zwaargewond.

De melding van de steekpartij kwam rond één uur binnen. Volgens een correspondent ter plaatse werd een traumahelikopter opgeroepen. De jongen is uiteindelijk per ambulance met spoed naar het ziekenhuis afgevoerd.

Wat de aanleiding is van het steekincident is nog onbekend. Het café werd ontruimd en gesloten, het gebied eromheen werd ruim afgezet voor sporenonderzoek. Een politiehelikopter heeft nog een tijd boven het gebied gecirkeld. De dader is nog niet gepakt. De politie roept iedereen die iets heeft gezien op zich te melden via 0900-8844.

Geef een reactie

Next Post

Auto botst frontaal op een boom op de Afrit A6 bij Lelystad, bestuurder raakt gewond

443 Views Een automobilist is vrijdagavond laat op de afrit A6 bij Lelystad van de weg geraakt en is vervolgens tegen een boom tot stilstand gekomen. Het slachtoffer zat bekneld in zijn voertuigen en werd door de brandweer bevrijd. Het slachtoffer is met onbekende letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De […]
×