Veel schade door brand op woonboerderij in Overberg

admin
196 Views

Een brand heeft vrijdagmorgen schade aangericht aan een woonboerderij in Overberg. Het gaat om een woning aan de Schoolweg.

De brand ontstond op zolder. Hoe het vuur kon ontstaan, is niet bekend. De schade in de woning is aanzienlijk. Meerdere korpsen rukten uit om het vuur te bestrijden. Zij hadden het vuur snel onder controle. Bij de brand kwam veel rook vrij. 

Er zijn geen gewonden gevallen door de brand.

Geef een reactie

Next Post

Jongen (18) zwaargewond na steekpartij bij partycentrum in Hoevelaken

196 Views Bij grand café en partycentrum De Haen aan de Brink in Hoevelaken heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een steekpartij plaatsgevonden. Een 18-jarige jongen raakte hierbij zwaargewond. De melding van de steekpartij kwam rond één uur binnen. Volgens een correspondent ter plaatse werd een traumahelikopter opgeroepen. […]
×