Woning verwoest door brand Rhenen

admin
270 Views

In een woning met rieten kap aan de Spoorlaan in Rhenen is in de nacht van donderdag op vrijdag een grote brand uitgebroken. De vlammen sloegen al snel meters uit het pand. Het pand kan als verloren worden beschouwd.

Het dak van de woning en de woning zelf, die grotendeels uit hout bestaat, branden volledig af. De brandweer probeerde de naastgelegen schuur te behouden. De bewoners wisten zichzelf op tijd in veiligheid brengen. Niemand raakte gewond bij de brand.

Geef een reactie

Next Post

Harderwijk - Diverse bestuurders aangehouden voor drugsbezit in Gelderland

270 Views Zowel in Duiven, Nijmegen als Harderwijk drugs aangetroffen in het verkeer. source https://www.politie.nl/nieuws/2020/augustus/7/02-harderwijk-diverse-bestuurders-aangehouden-voor-drugsbezit.html
×