Rheden – Wie stal een tas met waardevolle foto’s?

admin
227 Views

Afgelopen woensdagmiddag is er bij een ijssalon aan de Veerweg in Rheden een tas gestolen van een vrouw die een ijsje zat te eten. In de tas zat een telefoon met foto’s en video’s van haar man die kortgeleden is overleden. De telefoon heeft dus een grote emotionele waarde voor het slachtoffer.

source https://www.politie.nl/nieuws/2020/augustus/7/02-rheden-wie-stal-een-tas-met-waardevolle-fotos.html

Geef een reactie

Next Post

Woning verwoest door brand Rhenen

227 ViewsIn een woning met rieten kap aan de Spoorlaan in Rhenen is in de nacht van donderdag op vrijdag een grote brand uitgebroken. De vlammen sloegen al snel meters uit het pand. Het pand kan als verloren worden beschouwd. Het dak van de woning en de woning zelf, die […]
×