Bestelbus schept voetganger in Voorthuizen

admin
276 Views

Een voetganger is woensdag op donderdagnacht in Voorthuizen geschept door een bestelbus. Dat gebeurde rond 00.30 uur op de Garderbroekerweg.

Volgens een getuige gaat het om een jongeman die met een aantal andere jongeren over de weg aan het wandelen was. Het slachtoffer is door een ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Een aantal andere voetgangers liep schaafwonden op. Er werd een traumahelikopter opgeroepen, maar die werd later afgezegd.

De groep liep zonder hesjes en in donkere kleding over de weg en waren ze op weg naar een camping in Voorthuizen.

Geef een reactie

Next Post

Nijmegen - Politie zoekt getuigen en camerabeelden van gewapende woningoverval aan Bedrijfsweg Nijmegen

276 Views De politie is een onderzoek gestart naar een gewapende woningoverval aan de Bedrijfsweg in de vroege ochtend van 6 augustus. Rond 5.00 uur drongen twee mannen de woning binnen en bedreigden de bewoners. Ze zijn er met een geldbedrag vandoor gegaan op vermoedelijk een (motor)scooter. De politie zoekt […]
×