(Verlaat bericht) Vrouw zwaargewond door brand in Arnhem

admin
243 Views

Een vrouw is dinsdagavond zwaargewond geraakt door een woningbrand in Arnhem. De brand woedde bij een huis aan ‘t Hofje. Door de brand zijn de ruiten uit de woning geklapt.

Mogelijk is het vuur ontstaan door een explosie. De vrouw is door de ambulance afgevoerd naar het Radboudumc. 

De rookontwikkeling was van ver te zien. Inmiddels is het vuur gedoofd. Veel hulpdiensten kwamen naar de woning om de brand te blussen. Zij hadden het vuur snel onder controle. Er is veel brand- en roetschade ontstaan.

De eerste melding van de brand kwam rond 20:45 uur binnen. Verschillende hulpdiensten rukten hierna uit naar de woning om het vuur te bestrijden. Ook ging er een traumahelikopter naar het huis. 

Alle ramen zijn uit de woning geklapt en de deuren staan open. Wat de oorzaak is, is nog onduidelijk. Daar wordt nog onderzoek naar gedaan. Hoe het slachtoffer er momenteel aan toe is, is ook nog niet bekend.

Geef een reactie

Next Post

Brandweer is alert op natuurbranden op de Veluwe nu er een hittegolf aankomt

243 Views De brandweer is alert op natuurbranden op de Veluwe nu de temperaturen oplopen en er een hittegolf aan komt. De gegevens van de vier meetstations die verspreid over de Veluwe staan worden dagelijks uitgelezen. En de brandweer houdt nauw contact met natuurbeheerders zoals Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer. ,,Wij zijn […]
×