Nijmegen – Politie zoekt getuigen na gewapende overval Nijmegen

admin
230 Views

De politie is op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over een gewapende overval in Nijmegen afgelopen maandagochtend 3 augustus. Iets over 10:30 uur werd er bij een drogist aan de Molenweg onder bedreiging van een mes geld uit een kassalade weggenomen.

source https://www.politie.nl/nieuws/2020/augustus/4/02-nijmegen-politie-zoekt-getuigen-na-gewapende-overval.html

Geef een reactie

Next Post

(Verlaat bericht) Vrouw zwaargewond door brand in Arnhem

230 ViewsEen vrouw is dinsdagavond zwaargewond geraakt door een woningbrand in Arnhem. De brand woedde bij een huis aan ‘t Hofje. Door de brand zijn de ruiten uit de woning geklapt. Mogelijk is het vuur ontstaan door een explosie. De vrouw is door de ambulance afgevoerd naar het Radboudumc.  De […]
×