Ongeval met meerdere voertuigen op de A1 bij Barneveld

admin
246 Views

Op de A1 bij Barneveld heeft zaterdagavond een ongeval plaats gevonden.

Het ongeval gebeurde in de richting vanuit Apeldoorn richting Amersfoort. De weg werd afgesloten. Meerdere voertuigen kwamen met elkaar in botsing.

De VOA doet onderzoek naar de toedracht. Rijkswaterstaat heeft de snelweg afgesloten vanaf Stroe. Het verkeer moet wachten totdat het onderzoek op de snelweg is afgerond. Bergers staan te wachten om te beginnen met bergen van de voertuigen.

Geef een reactie

Next Post

Zutphen - Politie zoekt getuigen na vijf branden in Zutphen

246 Views In de nacht van zaterdag op zondag is er op vijf plekken in Zutphen brand geweest. Alle branden waren in de wijk Leesten. Een fiets, motorfiets en drie containers gingen in vlammen op. De politie gaat uit van brandstichting en zoekt getuigen. source https://www.politie.nl/nieuws/2020/augustus/2/02-zutphen-politie-zoekt-getuigen-na-vijf-branden-in-zutphen.html
×