Zeer grote brand bij autosloperij Hoogeveen

admin
473 Views

Bij een autosloopbedrijf aan de Siemensstraat in Hoogeveen is vanochtend brand uitgebroken. De brandweer spreekt van een ‘zeer grote brand’.

Hoeveel auto’s in brand staan, kon een woordvoerder van de Veiligheidsregio Drenthe nog niet zeggen. Volgens hem gaat het om ‘meerdere’. Meerdere brandweervoertuigen zijn ter plaatse om het vuur te bestrijden. Ook is een brandweerteam opgeroepen dat metingen gaat verrichten om te kijken of er gevaarlijke stoffen zijn vrijgekomen.

De Veiligheidsregio Drenthe heeft een NL-Alert eruit gedaan. Bij de brand is namelijk veel rook vrijgekomen. Mensen wordt opgeroepen om niet naar de brand te komen en ramen en deuren te sluiten.

Geef een reactie

Next Post

Ongeval met meerdere voertuigen op de A1 bij Barneveld

473 Views Op de A1 bij Barneveld heeft zaterdagavond een ongeval plaats gevonden. Het ongeval gebeurde in de richting vanuit Apeldoorn richting Amersfoort. De weg werd afgesloten. Meerdere voertuigen kwamen met elkaar in botsing. De VOA doet onderzoek naar de toedracht. Rijkswaterstaat heeft de snelweg afgesloten vanaf Stroe. Het verkeer […]
×