Auto beland op zijn kant in Eelde, bestuurder komt bekneld te zitten

admin
301 Views

Bij een ernstig ongeluk op de burgemeester J.G. Legroweg in Eelde, nabij het vliegveld, is vrijdagavond een automobilist bekneld komen te zitten in zijn voertuig.

Het ongeluk gebeurde rond 21.10 uur. Het gaat om een eenzijdig ongeluk. De auto is door onbekende oorzaak op zijn kant beland. De bestuurder is daarbij bekneld komen te zitten. De hulpdiensten rukten massaal uit. Het MMT, het Mobiel Medisch Team, is ter plaatse. Zij ondersteunden de verpleegkundigen van een ambulance. De politie heeft de weg afgesloten en de brandweer van Eelde is ter plaatse. De brandweerlieden proberen met redgereedschappen de bestuurder uit zijn benarde positie te bevrijden.

Rond 21.50 uur lukte het de hulpdiensten om de bestuurder te bevrijden. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de toedracht. De auto is door een bergingsbedrijf weggesleept.

Geef een reactie

Next Post

Zeer grote brand bij autosloperij Hoogeveen

301 Views Bij een autosloopbedrijf aan de Siemensstraat in Hoogeveen is vanochtend brand uitgebroken. De brandweer spreekt van een ‘zeer grote brand’. Hoeveel auto’s in brand staan, kon een woordvoerder van de Veiligheidsregio Drenthe nog niet zeggen. Volgens hem gaat het om ‘meerdere’. Meerdere brandweervoertuigen zijn ter plaatse om het […]
×