Meerdere gewonden bij ongeval N305 Biddinghuizen

admin
554 Views

Bij een ongeval op de Biddingringweg (N305) zijn vanmiddag twee gewonden gevallen. Eén van hen is er ernstig aan toe, meldt de politie.

Een traumahelikopter is ter plaatse gekomen. Het gaat om een botsing tussen twee auto’s. Wat er precies gebeurd is, is nog onduidelijk. De brandweer heeft een van de gewonden uit een auto bevrijd. Beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie sloot de weg urenlang af voor onderzoek en de berging van de voertuigen. Tegen negen uur was de N305 weer open voor verkeer.

Geef een reactie

Next Post

Auto beland in de bossages in Ermelo

554 Views Op de Watervalweg in Ermelo is de brandweer woensdagavond te hulp geroepen bij een eenzijdig ongeval. Een automobiliste reed door onbekende oorzaak recht door in een bocht waarna het voertuig tussen de bossages belanden. De bestuurster raakte gewond en is met hulp van de de brandweer uit de […]
×