Busje knalt op auto in rotonde Zeewolde

admin
191 Views

Op de rotonde Sportlaan-Horsterweg in Zeewolde is dinsdagmiddag rond vier uur een busje achterop een auto gereden, die daardoor het op middengedeelte van de rotonde belandde.

De automobilist is voor onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis, de bestuurder van de bus bleef ongedeerd.

De aanrijding ontstond toen de auto de rotonde naderde en stopte voor een overstekende fietser. De bestelbus die er achteraan kwam reed de auto van achteren aan. De auto kwam op het middendeel tot stilstand.

Beide auto’s liepen flinke schade op.

Foto : HarmjanPetersen/HJPMedia

Geef een reactie

Next Post

Meerdere gewonden bij ongeval N305 Biddinghuizen

191 Views Bij een ongeval op de Biddingringweg (N305) zijn vanmiddag twee gewonden gevallen. Eén van hen is er ernstig aan toe, meldt de politie. Een traumahelikopter is ter plaatse gekomen. Het gaat om een botsing tussen twee auto’s. Wat er precies gebeurd is, is nog onduidelijk. De brandweer heeft […]
×