[UPDATE] Zeven gewonden bij botsing met boom in Putten

3.614 Views

Zeven inzittenden zijn vannacht gewond geraakt toen de auto waarin zij zaten op de Voorthuizerstraat (N303) in Putten tegen een boom botste. Het ging om vier vrouwen en drie mannen, allen afkomstig uit Polen. De auto kwam vanuit de richting Voorthuizen.  

Van de zeven gewonden zijn er vijf ernstig aan toe. Bij de bestuurster is een bloedproef afgenomen. Voor de hulpverlening kwamen zes ambulances en een traumahelikopter naar de plek van het ongeval. Er was nog hulp ingeroepen van het team van een tweede traumahelikopter, maar dat verzoek werd later weer ingetrokken.

©Damian Ruitenga

Sporenonderzoek

Het ongeluk gebeurde rond 5.20 uur. Door nog onbekende oorzaak raakte de auto van de weg en kwam tegen een boom tot stilstand.De gewonden zijn allemaal in verschillende ambulances overgebracht naar het ziekenhuis. De weg is geruime tijd afgesloten geweest vanwege sporenonderzoek. De gewonden zijn naar verschillende ziekenhuizen gebracht, onder meer in Utrecht en Ede.

Verkeersongevallenanalyse is ter plaatse onderzoeken aan het doen naar de toedracht van het ongeval ©Damian Ruitenga