Traumahelikopter ingezet bij verkeersongeluk met scootmobiel in Groningen

admin
283 Views

Bij een verkeersongeluk op de Zernike Campus in Groningen is zondagmiddag de bestuurder van een scootmobiel gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 13.10 uur op de kruising Grouwelerie met het Zernikeplein. Hoe het precies heeft kunnen gebeuren is onbekend. Een personenauto schepte een scootmobiel. De situatie leek aanvankelijk ernstig. Behalve de politie en een ambulance kwam ook het Mobiel Medisch Team, het MMT, per traumahelikopter ter plaatse. De verpleegkundigen hebben het slachtoffer gestabiliseerd. Daarna is deze met spoed, waarbij de ambulance zwaailicht en sirene voerde, met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

De ongevalslocatie is afgezet. Politieagenten doen onderzoek naar de precieze toedracht. Zowel de scootmobiel als de personenauto hebben flink wat schade opgelopen.

Foto : PatrickWind

Geef een reactie

Next Post

Brand in trekker slaat over op boerderij in Vollenhove

283 Views Aan de Noordwal te Vollenhove is brand uit gebroken in een tractor die overgeslagen is naar de boederderij. Om over voldoende materieel en mensen te beschikken is er opgeschaald naar grote brand. Het vee is op tijd uit de stal gehaald. Door de brand trekken grote rookwolken over […]
×