Dode bij gasexplosie in Woensdrecht

admin
937 Views

Bij een gasexplosie aan de Keizerstraat in Putte, in de gemeente Woensdrecht, is vrijdag iemand om het leven gekomen. De politie doet onderzoek naar de brand.

De veiligheidsregio meldt dat de explosie plaatsvond in een bijgebouw van een woning. Omwonenden werden verzocht hun woningen te verlaten.

De brandweer is onderweg naar de brand, die veel rook veroorzaakt. Omwonenden in een straal van 500 meter van het vuur worden geadviseerd hun ramen en deuren te sluiten en de ventilatie uit te zetten.

De politie doet onderzoek naar de brand en de identiteit van de overleden persoon. 

©️Jelle Dumoulin

Geef een reactie

Next Post

Fietsers maken slippertje op rotonde in Nijkerk

937 ViewsDrie fietsers zijn deze middag uitgegleden op de rotonde Callenbachstraat met de Frieswijkstraat in Nijkerk. Er ligt olie op het fietspad. Het betreft een oudere vrouw, een wielrenner en een fietser. De ambulancebroeders bekommeren zich over de slachtoffers.  De politie wijst aanrijdende fietsers op de gladheid, terwijl de gemeente de […]
×